Programok a Happy Train kisvonattal

MATYÓ HÚSVÉT KISVONATTAL MEZŐKÖVESDEN (2014.04.20-21.)

Közlekedjen kényelmesen a Matyó Húsvét idején, kisvonatunk szeretettel várja Önöket!

KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT PLAKÁTJAINKRA:

 Indul a tatai kisvonat - 2014. március 15.

SZEZONKEZDET!

Március 15.-én reggel 10 órától újra várja utasait városnéző kisvonatunk Tatán.

Indulási helyünk változatlan:

az Öreg Halász Kifőzdéje elől indul a városkör
Tata, Tópart u. 4. - Alkotmány u. 5. sarka (régi Albatrosz)
GPS koordináták: 47.649722; 18.324105
Google Térkép

Menetrend: kb. óránként indulnak a járatok reggel 10 órától

Menetidő: kb. 50 perc

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 


X. Rácalmási Tökfesztivál

Találkozzunk Rácalmáson, TÖKjó lesz együtt!

2013. 09. 27-29.

A X. Rácalmási Tökfesztivált jubileumához méltóan ünneplik meg. A hagyományoknak megfelelően fő jellemzője a tök, a kultúra és a gasztronómia. Ezen kultúrák egymást kiegészítve alkotnak egy egészet és teszik a Tökfesztivált igazán rácalmásivá. A Tökfesztivál egyediségét még növeli a különleges helyszín és a kiszolgálás a fesztiválon. A gyermekeket kézműves foglalkozásokkal (pl. tökfaragás) és tökös ételekkel várják Rácalmás lakói.

Tök és tök mindenütt A 6-os úttól a Jankovich-kúriáig, a fesztivál helyszínéig a porták előtt tökfigurák (mesék, életképek, stb.) vezetik a látogatókat a helyszínre. A Millenniumi Parkban megépítik a 4 és fél méter magas tökpiramist. A piramis köré tökkompozíciókat építenek a helyi civil szervezetek. A település minden utcájában tökdekorációkkal találkozhat az ide látogató, amelyeket a fesztiváli kisvonattal meg lehet tekinteni.

 


Miénk a város!

Őszköszöntő fesztivál Kaposváron

2013. 09. 06-08.

Bor- és gasztrofesztivál Kaposvár belvárosában igényes programokkal, sok zenével, családi mozi délutánokkal. A Kossuth téri színpadon fellépnek a város legjobb amatőr és félprofi zenekarai, kicsiket és nagyokat is mulatni hív a táncház, a Szivárvány Kultúrpalota filmdélutánjai az egész család számára kínálnak tartalmas időtöltést. A város esti fényeihez, a Fő utca egyedi hangulatához jó somogyi borászok is hozzájárulnak italaikkal ezeken a napokon, vasárnap 20 órakor fellép a Magna Cum Laude, majd tűzijáték zárja a fesztivált.