Városnézés

A Happy Train városnéző kisvonattal az utazás nem csupán egy kirándulás, hanem felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Saját üzemeltetésű kisvonataink közlekednek Észak- és Dél-Komárom, és Tata. A városnéző kisvonat útvonalával kapcsolatban és bármilyen kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen információt az oldal alján található adatlap segítségével.

KISVONAT ÜZEMELTETÉS - VÁROSNÉZŐ KISVONAT
KISVONAT GYÁRTÁS, ÉRTÉKESÍTÉS ÉS FORGALMAZÁS

Tata - a "Vizek Városa" 50 percben

Gyertek el Tatára, ahol királyok vára, történelmi épületek, természetvédelmi területek és rengeteg érdekes látnivaló vár Titeket. Happy Train városnéző kisvonatunkkal 50 perc alatt körbevezetünk a "Vizek Városán", keresd Tatán a piros vonatot és utazz velünk! 

Észak- és Dél-Komárom - Két ország, egy város

Komárom már az ókori Római Birodalom fontos hadi útvonala volt. Ma sem érdemes elkerülni. Itt található Magyarország egyik csodája a Monostori Erőd, melynek alapterülete 25.680 m2. Méretei monumentális és egyedi látnivalóvá teszik. Gyere, túrázz, barangold be, utána pedig vegyél részt egy rendhagyó órán. Észak-Komáromot sem hagyjuk ki, kisvonattal nincs távolság. Nézd meg Jókai városát, vagy csobbanj egyet a termálvizekben.

Szolgáltatásaink

Happy Train városnéző kisvonatainkon utasaink hangszórókon keresztül információkat kaphatnak az út során érintett látnivalókról, de bármilyen saját hanganyag lejátszására is alkalmasak járműveink. Igény esetén élő idegenvezetés is kérhető, több nyelven.

Nagyobb létszámú csoport esetén egyedileg megszervezzük a városnézést, igény esetén egyedi útvonallal, több megállóval, megszakításokkal.

Bizonytalan abban, hogy mit érdemes megnézni? Mik a környék látnivalói? Kollégánk több éves programszervezői tapasztalattal szívesen áll rendelkezésére:

  • múzeumlátogatás
  • csoportos ebéd vagy vacsora szervezése
  • borkóstoló, bortúra szervezése
  • gyermekprogram szervezése

Egyéb szolgáltatásaink külön díj ellenében megrendelés esetén:

  • transzfer (pl. vasútállomás - szálláshely)
  • transzfer járatok: Agostyáni Arborétum, Ökofalu (tatai kisvonattal)
  • csoportos megrendelés esetén egyedi útvonal és megállóhelyek

Happy Train - városnézés kisvonattal országszerte

Ajánlatkérés

...

Happy Train - Városnéző kisvonat üzemeltetés, bérlés és gyártás