Referenciák

A legfrissebb hírek szerint hamarosan indulnak az uniós pályázatok. Kisvonataink is megvásárolhatók pályázati forrásokból, kérje ajánlatunkat már a kiírás előtt és egyeztessen pályázatíró partnerével.

Ajánlatkérés itt!


Referenciáink 

Helsinki - Finnország

Városnéző kisvonatunkat 2016-os ÚJ! Euro VI. Toyota Hilux motor hajtja, színe a megrendelő kérésére világoskék és fehér szín kombinációja. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében levehető üveg zárással lettek felszerelve, valamint WEBASTO fűtés rendszer is beépítésre került. Az utasok maximális biztonságáról két pontos biztonsági övek gondoskodnak. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 52 felnőtt személy szállítására alkalmasak és 1 mozgáskorlátozott férőhely is kialakításra került. 

 

 

Szaúd-Arábia

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére arany, piros és fehér szín kombinációja. A szerelvény 1 mozdonyból és 3 pótkocsiból áll, melyek 84 felnőtt személy szállítására alkalmasak. 

 

Algarve - Portugália

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére sötét és világoszöld szín kombinációja. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 52 felnőtt személy szállítására alkalmasak és 1 mozgáskorlátozott férőhely is kialakításra került.

 

 

Pannonhalma

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére arany és fehér szín kombinációja. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében feltekerhető polikarbonát fóliával, illetve részben fix polikarbonáttal lettek felszerelve. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 56 felnőtt személy szállítására alkalmasak. 

 

 

Happy Train városnéző kisvonat

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében feltekerhető polikarbonát fóliával, illetve részben fix polikarbonáttal lettek felszerelve. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 56 felnőtt személy szállítására alkalmasak.  

 

Olaszország

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére bordó és fehér szín kombinációja. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 56 felnőtt személy szállítására alkalmasak. A szerelvények között van egy panorámatetős, egy részben panoráma tetős, illetve többnyelvű audioguide is beépítésre került.

 

 

Visonta (Mátrai Erőmű Zrt.)

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére sötét és világos kék szín kombinációja. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében feltekerhető polikarbonát fóliával, illetve részben fix polikarbonáttal lettek felszerelve. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 56 felnőtt személy szállítására alkalmasak. 

 

 

Laxenburg (AUSZTRIA)

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére zöld és krém szín kombinációja. Mozgáskorlátozottak, illetve babakocsik számára a vonat hátsó kocsijában rámpa és 1 férőhely lett kialakítva. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 54 felnőtt személy szállítására alkalmasak. 

 

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére sötétkék, világoskék és sárga kombinációja. A megrendelő kérésére mozgáskorlátozottak, illetve babakocsik számára a vonat hátsó kocsijában rámpa és 1 férőhely lett kialakítva. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 54 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Rádpuszta

A rádpusztai városnéző kisvonatot egy Nissan Navara (2488 cm3 190 LE) motor hajtja, színe piros, bordó és krém kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Tata

A tatai városnéző kisvonatokat Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színük kék és fehér, illetve bordó és krém kombinációja. Mindkét kisvonatra polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Komárom

A komáromi városnéző kisvonatot egy Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színe zöld és krém kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Tokaj

A tokaji városnéző kisvonatot egy Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színe zöld és krém kombinációja. A megrendelő kérésére a kisvonatot nyitott pótkocsikkal gyártottuk. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Debrecen

A debreceni városnéző kisvonatot egy Nissan Navara (2488 cm3 190 LE) motor hajtja, színe fehér és arany kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Gyula

A gyulai városnéző kisvonatot egy Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színe piros, bordó és krém kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Nyírbátor

A nyírbátori városnéző kisvonatot egy Nissan NP300 (2488 cm3 133 LE) motor hajtja, színe piros és sárga kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Boldogkőváralja

A boldogkőváraljai városnéző kisvonatokat Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színük piros, fehér és zöld kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. Mindkét szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.