Referenciák

A legfrissebb hírek szerint hamarosan indulnak az uniós pályázatok . Kisvonataink megvásárolható pályázati forrásokból, kérjük ajánlatunkat már a kiírás előtt és egyeztetéssel pályázó partnerével.

Ajánlatkérés itt!


Referenciáink :

 

Finnország

Városnéző kisvonatunkat 2016-os ÚJ! Euro VI. A Toyota Hilux motorja színe egy megrendelő kérése világoskék és fehér szín kombináció. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében levehető üveg zárással lettek felszerelve, valamint a WEBASTO fűtőrendszer be van építve. Az utasok maximális biztonsága két pontos biztonsági övek gondoskodnak. A szerelvényből 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll áll rendelkezésre, amelyek 52 felnőtt személy szállítására és 1 mozgáskorlátozott férőhely van kialakítva. 

 

 

 

Szaúd-Arábia

Toyota Hilux 2.5D  (144 LE) motoros hajtás, színes megrendelés esetén arany, piros és fehér szín kombináció. A szerelvény 1 mozdonyból és 3 pótkocsiból áll, melyek 84 felnőtt személy számára alkalmasak. 

 

 

Portugália

Toyota Hilux 2.5D  (144 LE) motorteljesítményű motorkerékpár színe a megrendelő igénye szerint világos és sötét színű kombináció. A szerelvényből 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll áll rendelkezésre, amelyek  52 felnőtt személy szállítására és 1 mozgáskorlátozott férőhely van kialakítva.

 

 

Pannonhalma

Toyota Hilux 2.5D  (144 LE) motorteljesítményű motorkerékpár, színes megrendelés esetén arany és fehér szín kombináció. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében feltekerhető polikarbonát fóliával és részben fix polikarbonáttal lettek felszerelve. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, amelyek alkalmasak 56 felnőtt személy szállítására. 

 

 

Lengyelország

Városnézõ kisvonatunkat  Toyota Hilux 2.5D  (144 LE) motor hajtja. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében feltekerhető polikarbonát fóliával és részben fix polikarbonáttal lettett felszerelve. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, amelyek alkalmasak 56 felnőtt személy szállítására. 

 

 

 

Olaszország

Városnézõ kisvonatunkat a  Toyota Hilux 2.5D  (144 LE) motor hajtja, színes megrendelés esetén bordó és fehér szín kombináció. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, amelyek alkalmasak 56 felnőtt személy szállítására.  A szerelvények között van egy panorámatetős, egy részben panoráma tetős, illetve többnyelvű audioguút is beépítve.

 

 

Visonta (Mátrai Erőmű Zrt.)

Városnézés kisvonatunkat A  Toyota Hilux 2.5D  (144 LE) motor hajtja, színe megrendelő igénye szerint világos és kék szín kombináció. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében feltekerhető polikarbonát fóliával és részben fix polikarbonáttal lettett felszerelve. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, amelyek alkalmasak 56 felnőtt személy szállítására. 

 

 

Spanyolország

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére sötétkék, világoskék és sárga kombinációja. A megrendelő kérésére mozgáskorlátozottak, illetve babakocsik számára a vonat hátsó kocsijában rámpa és 1 férőhely lett kialakítva. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 54 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Rádpuszta

A rádpusztai városnéző kisvonatot egy Nissan Navara (2488 cm3 190 LE) motor hajtja, színe piros, bordó és krém kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Tata

A tatai városnéző kisvonatokat Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színük kék és fehér, illetve bordó és krém kombinációja. Mindkét kisvonatra polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Komárom

A komáromi városnéző kisvonatot egy Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színe zöld és krém kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Tokaj

A tokaji városnéző kisvonatot egy Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színe zöld és krém kombinációja. A megrendelő kérésére a kisvonatot nyitott pótkocsikkal gyártottuk. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Gyula

A gyulai városnéző kisvonatot egy Nissan Terrano II (2700 cm3 133 LE) motor hajtja, színe piros, bordó és krém kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.

 

Nyírbátor

A nyírbátori városnéző kisvonatot egy Nissan NP300 (2488 cm3 133 LE) motor hajtja, színe piros és sárga kombinációja. A megrendelő kérésére polikarbonát esővédő fólia került felszerelésre. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 2×28 felnőtt személy szállítására alkalmasak.