Városnéző kisvonat gyártás

Happy Train városnéző kisvonat gyártás

A Happy Train márkanevű városnéző kisvonat egy speciális, turisták számára gyártott, az európai igényeknek megfelelő közlekedési eszköz. Kisvonataink sokrétűen felhasználhatóak, ideálisak városnézéshez és szervezett csoportos programokhoz. A legmodernebb technológiával történő gyártásnak köszönhetően 100%-os közlekedési biztonságot teremt a Happy Train városnéző kisvonat a sétáló tömegek között is. A szerelvény gumikerekes, nyomkövető, ott ahol elmegy a mozdony, ott elfér az utolsó kocsi is. A kocsik centiméterek kizárásával követik a mozdony elmozdulásának nyomvonalát a kanyarok megtételénél is, vagyis egy nyomvonalúak, mint a sínes vonatok, így szinte bárhol tudnak közlekedni.

Műszaki adatok

A Happy Train márkanevű városnéző kisvonat méretei:

  1 mozdony + 2 pótkocsi
Hosszúság (m) 18,57
Legnagyobb szélesség (m) 2,1
Legnagyobb magasság (m) 2,55
Önsúly (kg) 4390

Referenciák

A legfrissebb hírek szerint hamarosan indulnak az uniós pályázatok. Kisvonataink is megvásárolhatók pályázati forrásokból, kérje ajánlatunkat már a kiírás előtt és egyeztessen pályázatíró partnerével.

Ajánlatkérés itt!


Referenciáink 

Helsinki - Finnország

Városnéző kisvonatunkat 2016-os ÚJ! Euro VI. Toyota Hilux motor hajtja, színe a megrendelő kérésére világoskék és fehér szín kombinációja. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében levehető üveg zárással lettek felszerelve, valamint WEBASTO fűtés rendszer is beépítésre került. Az utasok maximális biztonságáról két pontos biztonsági övek gondoskodnak. A szerelvény 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll, melyek 52 felnőtt személy szállítására alkalmasak és 1 mozgáskorlátozott férőhely is kialakításra került. 

 

 

Szaúd-Arábia

Városnéző kisvonatunkat Toyota Hilux 2.5D (144 LE) motor hajtja, színe a megrendelő kérésére arany, piros és fehér szín kombinációja. A szerelvény 1 mozdonyból és 3 pótkocsiból áll, melyek 84 felnőtt személy szállítására alkalmasak. 

 

Ajánlatkérés

Kisvonat gyártással és értékesítéssel kapcsolatban kérjük hívjon minket telefonon vagy töltse ki az alábbi adatlapot:

...

Happy Train - Városnéző kisvonat üzemeltetés, bérlés, értékesítés és gyártás