Városnéző kisvonat gyártás

Happy Train városnéző kisvonat gyártás

A Happy Train márkanevű városnéző kisvonat egy speciális, turisták számára gyártott, az európai igényeknek megfelelő közlekedési eszköz. Kisvonataink sokrétűen felhasználhatóak, ideálisak városnézéshez és szervezett csoportos programokhoz. A legmodernebb technológiával történő gyártásnak köszönhetően 100%-os közlekedési biztonságot teremt a Happy Train városnéző kisvonat a sétáló tömegek között is. A szerelvény gumikerekes, nyomkövető, ott ahol elmegy a mozdony, ott elfér az utolsó kocsi is. A kocsik centiméterek kizárásával követik a mozdony elmozdulásának nyomvonalát a kanyarok megtételénél is, vagyis egy nyomvonalúak, mint a sínes vonatok, így szinte bárhol tudnak közlekedni.

Műszaki adatok

A Happy Train márkanevű városnéző kisvonat méretei:

  1 mozdony + 2 pótkocsi
Hosszúság (m) 18,57
Legnagyobb szélesség (m) 2,1
Legnagyobb magasság (m) 2,55
Önsúly (kg) 4390

Referenciák

A legfrissebb hírek szerint hamarosan indulnak az uniós pályázatok . Kisvonataink megvásárolható pályázati forrásokból, kérjük ajánlatunkat már a kiírás előtt és egyeztetéssel pályázó partnerével.

Ajánlatkérés itt!


Referenciáink :

 

Finnország

Városnéző kisvonatunkat 2016-os ÚJ! Euro VI. A Toyota Hilux motorja színe egy megrendelő kérése világoskék és fehér szín kombináció. A pótkocsik szél és eső elleni védelem érdekében levehető üveg zárással lettek felszerelve, valamint a WEBASTO fűtőrendszer be van építve. Az utasok maximális biztonsága két pontos biztonsági övek gondoskodnak. A szerelvényből 1 mozdonyból és 2 pótkocsiból áll áll rendelkezésre, amelyek 52 felnőtt személy szállítására és 1 mozgáskorlátozott férőhely van kialakítva. 

 

 

 

Szaúd-Arábia

Toyota Hilux 2.5D  (144 LE) motoros hajtás, színes megrendelés esetén arany, piros és fehér szín kombináció. A szerelvény 1 mozdonyból és 3 pótkocsiból áll, melyek 84 felnőtt személy számára alkalmasak. 

 

Ajánlatkérés

Kisvonat gyártással és értékesítéssel kapcsolatban kérjük hívjon minket telefonon vagy töltse ki az alábbi adatlapot:

...

Happy Train - Városnéző kisvonat üzemeltetés, bérlés, értékesítés és gyártás